loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Ken je voertuig: Trailer assist

Wie al eens geprobeerd heeft om achteruit te rijden met een aanhangwagen of achterwaarts in te parkeren, die zal het beamen: het is niet evident. Of technologie in dat geval een uitkomst kan bieden? Jazeker!

Hoe controleer ik mijn trekhaak en koppel ik een aanhangwagen?

Hoe koppel je een aanhangwagen aan en controleer je je afneembare trekhaak? Wegenwacht Paul laat je in deze video zien hoe je dit op een veilige en goede manier doet.

Hoe kies je de juiste trekauto?

Veilige caravankilometers maak je met de juiste trekker. De ANWB legt uit waar je rekening mee moet houden, en vertelt hoe je de beste trekauto kiest voor jouw caravan.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok