loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Het Fietsexamen

Ik fiets, jij fietst, wij fietsen, ook in groep!

’t Is lente en dat is het moment waarop we ons stalen ros massaal van stal halen. Heel wat verenigingen en zeker ook de wielertoeristenclubs starten in deze periode opnieuw hun activiteiten en trekken er na de winterstop weer in groep op uit. Zo’n fietstochten in groep zijn uiteraard prettig en gezond, maar alleen als alles veilig gebeurt en we allemaal begrip en respect hebben voor elkaar. Kijk Uit geeft een aantal nuttige tips!

Ken je voertuig: de fiets

De 'derailleur' is zo'n woord dat iedereen kent maar waarvan velen niet weten wat het is. En heeft elke fiets een ijzeren ketting? We gaan op zoek naar de antwoorden!

De fietshelm is top en hoort op je kop

Hoewel het dragen van een fietshelm in ons land niet verplicht is, is die voor de veiligheid van de fietsers toch sterk aan te raden. Fietsers blijven nu eenmaal kwetsbare weggebruikers en in geval van een valpartij of aanrijding kan de fietshelm het risico op hoofd- of hersenletsels bij fietsers beperken. Er zijn echter veel verschillende modellen op de markt. Waarop moet je letten bij de aankoop? Hoe kies je het juiste exemplaar voor jezelf en je kind? Je krijgt het antwoord op deze en andere vragen vandaag in Kijk Uit!

Fietsband reparatie

Heb je een lekke fietsband? We leggen je uit hoe je deze kan herstellen.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok