loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Ken je voertuig: De autoruit

De bolletjes aan de zijkant van je autoruiten hebben een naam, namelijk de frit. Uiteraard hebben ze ook een functie en Ken legt je uit waar ze precies voor dienen.

Autoruit ontdooien

De ramen van je auto zitten dichtgevroren. Hoe zorg je weer voor goed zicht en wat kun je doen om te voorkomen dat je überhaupt hoeft te krabben? In deze Wegenwachttip laat de wegenwacht zien hoe je dat moet doen.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok