loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Hoe meet je de bandenspanning van je wagen?

Rijden met goede banden die de juiste bandenspanning hebben is erg belangrijk. Joni van VAB legt uit hoe je dat precies moet nakijken en hoe je de banden op de juiste spanning brengt.

Waar meet ik het best mijn bandenspanning?

Bij heel wat tankstations kun je de bandenspanning van je wagen meten en indien nodig lucht bijpompen. Maar er is heel wat verschil tussen de toestellen en heel wat apparaten blijken niet zo accuraat te zijn.

Ken je voertuig: de bandenherstelkit

Daar sta je dan met een platte band langs de kant van de weg. Wie VAB-lid is belt gewoon naar de alarmcentrale. Wie niet bij VAB is, moet met de bandenherstelkit aan de slag. Hoe werkt dat precies? Ken legt het haarfijn uit.

Lekke band vervangen

Hoe monteer je sneeuwkettingen?

Zorg er voor dat je sneeuwkettingen geschikt zijn voor de bandenmaat van je auto. Raadpleeg ook steeds de handleiding. Montage voorschriften kunnen immers verschillen. Leg de ketting altijd om wielen die voor de aandrijving zorgen. Raadpleeg bij twijfel de handleiding van je wagen.

Wat is het verschil tussen winterbanden en zomerbanden?

Wat is het verschil tussen winterbanden en zomerbanden? In deze ANWB Wegenwachttip legt wegenwacht Paul je er alles over uit. In winterse omstandigheden heb je met winterbanden meer grip, bovendien zijn ze in veel wintersportlanden verplicht. En wat doen all season banden?

Fietsband reparatie

Heb je een lekke fietsband? We leggen je uit hoe je deze kan herstellen.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok