loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Fietspad

Een fietspad is een onderdeel van de openbare weg waarop fietsers en bromfietsers van klasse A moeten rijden, soms moeten ook bestuurders van een bromfiets van klasse B op het fietspad rijden. Het fietspad wordt ofwel aangeduid door een van deze twee borden, ofwel door middel van twee evenwijdige onderbroken strepen. Het fietspad kan zowel links als rechts van de rijbaan liggen. Op sommige plaatsen is het fietspad rood gekleurd, maar dat hoeft helemaal niet.

Het Fietsexamen

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok