loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Europees aanrijdingsformulier

Een ongeval met blikschade kun je zelf afhandelen door het Europees aanrijdingsformulier in te vullen. Heel wat mensen maken hierbij echter fouten en dat vertraagt de afhandeling van een schadedossier. Joni van VAB legt uit waar je goed op moet letten.

Zo vult u een Europees Aanrijdingsformulier in

Hebt u een ongeval op de weg? Vul dan zeker het Europees aanrijdingsformulier in. Zo brengt u uw verzekering en die van de andere betrokkene(n) op de hoogte. Dit filmpje van KBC toont u in 3 stappen hoe u het formulier vlot en juist invult. Dit zal alvast zorgen voor minder stress als u een ongeval hebt.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok