loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Zuinig rijden

Met een auto rijden is niet alleen duur maar ook schadelijk voor het milieu. Vraag je daarom voor je vertrekt af of je de auto wel nodig hebt. Is de afstand niet te kort? Kan je even gemakkelijk te voet of met de fiets? Of geraak je met het openbaar vervoer op je bestemming?

Tanken

Hoe weet je waar je tankdop staat? En waarom kun je wel verkeerd tanken als je een diesel hebt, maar nooit als je een benzinewagen hebt? Na het bekijken van dit filmpje weet je het antwoord!

Hoe kan ik besparen op de autokost?

Een auto kopen is al duur, maar hem onderhouden ook. Toch zijn er een paar eenvoudige tips die je autokost kunnen drukken. Joni van VAB zet ze op een rijtje.

Moet er geen duidelijkheid komen over de accijnzen van brandstoffen?

Ken je voertuig: een auto op waterstof

Je hebt elektriciteit en CNG als alternatief voor de traditionele brandstoffen, maar er is ook waterstof. Hoe werkt dat nu precies? Hoe moet je waterstof tanken en is het een valabel alternatief?

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok