loading

Videos

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Zuinig rijden

28-04-2018Met een auto rijden is niet alleen duur maar ook schadelijk voor het milieu. Vraag je daarom voor je vertrekt af of je de auto wel nodig hebt. Is de afstand niet te kort? Kan je even gemakkelijk te voet of met de fiets? Of geraak je met het openbaar vervoer op je bestemming?

Tanken

07-03-2018Hoe weet je waar je tankdop staat? En waarom kun je wel verkeerd tanken als je een diesel hebt, maar nooit als je een benzinewagen hebt? Na het bekijken van dit filmpje weet je het antwoord!

Hoe kan ik besparen op de autokost?

17-02-2014Een auto kopen is al duur, maar hem onderhouden ook. Toch zijn er een paar eenvoudige tips die je autokost kunnen drukken. Joni van VAB zet ze op een rijtje.

Moet er geen duidelijkheid komen over de accijnzen van brandstoffen?

Ken je voertuig: een auto op waterstof

26-02-2019Je hebt elektriciteit en CNG als alternatief voor de traditionele brandstoffen, maar er is ook waterstof. Hoe werkt dat nu precies? Hoe moet je waterstof tanken en is het een valabel alternatief?

Sluiten

#Videos

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!


Plaats een reactie

May 22, 2024

Er zijn nog geen reacties geplaatst, schrijf als eerste een reactie!

Sluiten