loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Wie past in welk kinderzitje?

Kijk Uit gaat samen met Ketnet wrapsters Sien Wynants en Sarah Mouhamou een leuk spelletje spelen met kinderzitjes. Welk kindje hoort bij welk zitje, en hoe maak je dit correct vast? We overlopen samen de regels en geven nuttige tips bij de keuze van een kinderzitje zodat we onze oogappels veilig kunnen vastklikken!

Kinderen in de wagen

Er zijn heel wat voorzieningen in de wagen om de rit met je kroost zo zorgeloos en veilig mogelijk te maken. Ken somt ze voor je op.

Kinderzitjes vastmaken in de auto. Hoe doe je dat?

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok