loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Trein, tram en bus

Een trein rijdt op sporen of rails, zijn stopafstand is heel lang en hij kan nooit uitwijken. Daarom moet je voorzichtig zijn als je een overweg nadert en goed rekening houden met de borden en signalisatie.

Rijbewijs D - Bus

Een afspeellijst met 10 filmpjes over het rijbewijs D

Kijk uit voor de bus!

De mobiliteit verbeteren is de prioriteit zowel van De Lijn als van de MIVB. Er rijden ondertussen dan ook heel wat bussen en trams op hun eigen rijstrook of bedding, niet alleen in de stad maar ook op sommige autosnelwegen. De bedoeling is uiteraard om ze vlotter, stipter en met een grotere regelmaat te laten rijden. Spijtig genoeg gaat die beoogde doelstelling maar al te vaak verloren door het eigengereide gedrag van sommige andere weggebruikers. Kijk Uit brengt verslag uit.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok