loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Trein, tram en bus

28-04-2018Een trein rijdt op sporen of rails, zijn stopafstand is heel lang en hij kan nooit uitwijken. Daarom moet je voorzichtig zijn als je een overweg nadert en goed rekening houden met de borden en signalisatie.

Rijbewijs D - Bus

13-06-2017Een afspeellijst met 10 filmpjes over het rijbewijs D

Kijk uit voor de bus!

17-02-2018De mobiliteit verbeteren is de prioriteit zowel van De Lijn als van de MIVB. Er rijden ondertussen dan ook heel wat bussen en trams op hun eigen rijstrook of bedding, niet alleen in de stad maar ook op sommige autosnelwegen. De bedoeling is uiteraard om ze vlotter, stipter en met een grotere regelmaat te laten rijden. Spijtig genoeg gaat die beoogde doelstelling maar al te vaak verloren door het eigengereide gedrag van sommige andere weggebruikers. Kijk Uit brengt verslag uit.

Sluiten

#Videos

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!


Dec 06, 2023

Er zijn nog geen reacties geplaatst, schrijf als eerste een reactie!

Sluiten