loading

Videos

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Waar mag je niet rijden

23-04-2018Dit verbodsbord zegt dat het voor iedere bestuurder verboden is om in deze richting voorbij het bord te rijden. De bestuurder van de blauwe auto mag dus niet rechtdoor rijden, maar wel naar links of rechts afslaan. Uit de tegengestelde richting mogen wel bestuurders komen.

Gebodsborden

25-04-2018Op hindernissen kunnen borden met schuin naar beneden gerichte pijlen aangeven dat de hindernis langs de door de pijl aangeduide richting moet voorbij gereden worden. Deze borden kunnen op een paaltje staan maar ook op een gele verkeerszuil.

Kruispunt en voorrangsborden

24-04-2018Het gele bord dat je hier ziet geeft aan dat je op een voorrangsweg rijdt en voorrang hebt op de volgende kruispunten. Uiteraard moet je steeds rekening houden met de verkeerlichten en de bevelen van een bevoegd persoon. Rij je op een voorrangsweg dan mag je op een kruispunt links inhalen als het veilig kan.

Sluiten

#Videos

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!


Plaats een reactie

Apr 20, 2024

Er zijn nog geen reacties geplaatst, schrijf als eerste een reactie!

Sluiten