loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


De juiste remtechniek

Is het een goed idee om je handrem te gebruiken in noodsituaties?

Is het een goed idee om je handrem te gebruiken in noodsituaties? Kan ik mijn remweg verkorten door in geval van nood de handrem erbij te gebruiken? Of heeft ze handrem helemaal geen invloed op de remweg en zorgt het rempedaal al voor de maximale remvertraging? De ANWB-experts zoeken het uit.

Hoe rem je goed en veilig met een auto?

Hoe rem je goed en veilig met een auto? Hoe rem je veilig? Hoe je veilig kunt remmen, heeft te maken met de snelheid waarmee je rijdt en de manier waarop je remt. Maar ook met jezelf. Het is belangrijk dat je overzicht houdt en rustig blijft. Meer tips? Bekijk de video.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok