loading

Videos

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Stilstaan en parkeren

27-04-2018Onder stilstaan verstaan we de tijd die nodig is om iemand te laten in- of uitstappen. Dit kan vrij vlug gebeuren wanneer het slechts één persoon is, maar het kan ook enkele minuten duren wanneer bijvoorbeeld een volle bus kinderen moet uitstappen. Onder stilstaan verstaan we ook de tijd die nodig is om goederen te laden of te lossen.

Parkeren verboden, stilstaan toegestaan

28-04-2018Je mag je auto niet parkeren als je langs de voor- en achterkant van je auto geen meter vrije tussen ruimte kunt laten. Sta je stil dan hoeft dat niet.

Blauwe zone en parkeerschijf

27-04-2018Deze borden geven het begin en einde aan van een zone met beperkte parkeertijd, zo'n zone word ook blauwe zone genoemt. Binnen deze zone moeten alle bestuurders van een auto op werkdagen de parkeerschijf gebruiken als ze hun auto parkeren.

Achteruit inparkeren

Ken je voertuig: automatisch parkeren

23-01-2019Bij moderne wagens kun je meer en meer de optie 'automatisch parkeren' kiezen. Maar hoe automatisch is dat? En werkt het wel? Ken test het uit!

Schuinsparkeren

09-12-2017De meeste van ons doen het al eens, de ene natuurlijk al wat meer dan de andere en soms gebeurt het op de meeste bizarre plekken. Niet iedereen schijnt echter de kneepjes van het vak te kennen en zo kan het een vervelend staartje krijgen. Vandaag staan we stil bij “schuinsparkeren”, want vaak zorgt gemakzucht van de ene voor ergernis, hinder of zelfs voor gevaar bij de andere.

Sluiten

#Videos

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!


Plaats een reactie

Jul 12, 2024

Er zijn nog geen reacties geplaatst, schrijf als eerste een reactie!

Sluiten