loading

Videos

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Voetgangers

22-04-2018Volgens de wegcode is een weggebruiker elke persoon die gebruik maakt van de openbare weg. Het gaat dus over personen, een dier zoals een paard of hond en een ding zoals een fiets of een auto zijn dus geen weggebruikers. Weggebruikers zijn wel de voetgangers en de bestuurders van voertuigen.

Het voetgangersexamen

Met de rolstoel de baan op

30-05-2016Het staat als een paal boven water, iedereen heeft recht op mobiliteit, want die is essentieel voor de sociale contacten en de persoonlijke ontwikkeling van elk individu. Uiteraard geldt dat ook voor de gebruikers van rolstoelen. Net als elke andere weggebruiker hebben zij rechten maar ook plichten. Vandaag gaat Kijk Uit met de rolstoel op pad en zet de belangrijkste verkeersregels op een rijtje!

Sluiten

#Videos

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!


Plaats een reactie

Jul 12, 2024

Er zijn nog geen reacties geplaatst, schrijf als eerste een reactie!

Sluiten