loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Nieuwe keuringseisen voor de lichten in de Vlaamse keuringscentra

Nieuwe keuringseisen voor de lichten worden in de Vlaamse keuringscentra toegepast vanaf 1 december 2019. Het programma KIJK UIT licht alle wijzigingen toe zaterdag 23 november 2019 op één. Wat er allemaal veranderd staat te lezen op gocavlaanderen.be

5 risico's indien te laat bij de autokeuring

Op tijd bij de autokeuring? Dat is slim want verkeersveilig én milieuvriendelijk! Desondanks ligt het aantal voertuigen dat te laat wordt voorgereden voor de verplichte periodieke keuring nog te hoog. 1 op 5 voertuigen is te laat!

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok