loading

Videos

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Lichten van een auto

27-04-2018De lichten van een auto hebben een dubbele functie, zelf beter te kunnen zien en beter gezien te worden door de andere weggebruikers. Er zijn de dimlichten waarmee je meestal rijdt als het donker is en de grootlichten die ook de verstralers worden genoemt. De meeste auto's hebben voorraan ook mistlichten. Er zijn ook nog de standlichten, die het minste licht geven.

Ken je voertuig: autoverlichting

26-10-2018De dagen beginnen te korten, de winter komt in zicht. Hoog tijd dus om je autolichten en je kennis ervan op te poetsen. Wist je bijvoorbeeld dat je met je richtingaanwijzer je standlicht kunt laten branden?

Goed licht zorgt voor goed zicht

04-11-2017Zien en gezien worden zijn in het verkeer van levensbelang. Dat geldt zeker voor voetgangers en fietsers maar uiteraard voor alle andere weggebruikers, ook voor automobilisten. Goed licht zorgt immers voor goed zicht. Het komt er dus op aan dat de lichten van je voertuig altijd perfect werken, correct zijn afgesteld en dat je ze op de juiste manier in de juiste omstandigheden gebruikt. Hierover krijg je vandaag tekst en uitleg in deze Kijk Uit!

Sluiten

#Videos

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!


Plaats een reactie

May 22, 2024

Er zijn nog geen reacties geplaatst, schrijf als eerste een reactie!

Sluiten