loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Voorrang van rechts

26-04-2018Op kruispunten waar geen bevoegd persoon is en waar geen verkeerslichten staan en ook geen borden staan die de voorrang regelen, geldt de voorrang van rechts. Deze regel zegt dat elke bestuurder voorrang moet verlenen aan bestuurders die van rechts komen aangereden.

Voorrangsregels

08-03-2019Kruispunten, je vindt ze overal en verschillende types weggebruikers komen er mekaar tegen. Door de drukte en de verscheidenheid van het verkeer is het risico op ongevallen er vaak zeer groot. Bijna vier op de tien letselongevallen gebeuren op een kruispunt. Nochtans kan je veel van die ongevallen vermijden door gewoon de voorrangsregels na te leven. “Kijk Uit!” zet de belangrijkste nog eens op een rijtje.

Sluiten

#Videos

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!


Oct 03, 2023

Er zijn nog geen reacties geplaatst, schrijf als eerste een reactie!

Sluiten