loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Speelstraten gezellig leuk en veilig voor iedereen

Tijdens de zomervakantie worden er bijna in elke stad of gemeente speelstraten georganiseerd en dat is natuurlijk een goede zaak, want speelstraten geven kinderen, jongeren en ook de volwassenen meer ruimte. De straat wordt zo opnieuw een plaats waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en volwassenen elkaar kunnen ontmoeten. Wat er precies mag en niet mag in een speelstraat, erf of woonerf verneem je in deze Kijk Uit!

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok