loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Autosnelweg

Een autosnelweg is een openbare weg waarvan het begin of de oprit wordt aangegeven door dit aanwijzingsbord en het einde of de uitrit door dit bord. Het is zalig rijden op een autosnelweg omdat er geen verkeerslichten of kruispunten zijn. Motorvoertuigen met hun aanhangwagen mogen op een autosnelweg rijden, behalve bromfietsen, landbouwvoertuigen, vierwielers zonder passagiersruimte en slepen van kermis voertuigen.

Kijk Uit: Veilig op de snelweg

In 1937 werd het eerste stukje snelweg aangelegd ter hoogte van Brugge en ondertussen is het netwerk geëvolueerd tot ongeveer 1700 kilometer over gans België. Hoe rijden we veilig op deze snelle wegen? Autorijlesgever Kris De Keyser en Kijk Uit geven uitleg & tips.

Hoe voorkomen we fout gebruik van een pechstrook?

Hoe moet je de pechstrook correct gebruiken? Joni van VAB ging bij de VAB-wegenwachter op zoek naar tips om je wagen veilig op de pechstrook te plaatsen.

Spitsstroken

Een praktisch filmpje over het gebruik van spitsstroken.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok