loading

Videos

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


De voortbewegingstoestellen, een nieuwe stedelijke mobiliteit!

18-08-2018De voortbewegingstoestellen zijn in opmars. Meer en meer duiken hoverboards, segways, monowheels, … in het straatbeeld op. Het gaat om intelligente en duurzame transportmiddelen die ook nog eens handig, compact en stil zijn en dat zorgt ervoor dat ze steeds populairder worden, zeker in een stedelijke omgeving. Nu, net als elk ander vervoermiddel zijn deze toestellen uiteraard onderhevig aan de wegcode. Kijk uit zet de belangrijkste verkeersregels op een rij!

De elektrische step

16-09-2019De elektrische deelstep kent in onze grootsteden zo’n succes dat hij meer en meer in een slecht daglicht komt te staan, vooral omdat de gebruikers het vaak niet nauw nemen met de hoffelijkheids- en verkeersregels. Soms komt het tot zware ongevallen. We leggen ons oor te luisteren bij de spoeddienst van het Brusselse Sint-Janshospitaal, Inge Paemen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Politiezone Elsene.

Sluiten

#Videos

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!


Plaats een reactie

May 22, 2024

Er zijn nog geen reacties geplaatst, schrijf als eerste een reactie!

Sluiten