loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


De gordel, de levensredder nummer één in het verkeer!

Het is een illusie te denken dat je jezelf of je kind bij een ongeval kunt beschermen zonder de veiligheidsgordel of het juiste kinderbeveiligingssysteem te gebruiken. Zelfs een botsing tegen een relatief lage snelheid oefent enorme krachten uit op de inzittenden. Alhoewel de gordel de levensredder bij uitstek is in het verkeer, is de gordeldracht bij ons spijtig genoeg nog steeds geen reflex. Daarom voert het Vlaams Gewest een nieuwe gordelcampagne.

Checklist autospiegels, stoel en gordels

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok