loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Invoegen snelweg | Voorbeelden op korte moeilijke invoegstroken

Leren hoe je vlot en veilig kan invoegen op de snelweg? Dan ben je op de juiste plek. Mijn naam is Sebastiaan en ik ben eigenaar en rijinstructeur bij (rijschool) Streetwize.

Invoegen op de autosnelweg

Deze video gaat over invoegen op de snelweg, en welke verkeersregels van toepassing zijn als je wilt invoegen. Hoe kan je het beste invoegen op de snelweg, ook als het gaat om een korte invoegstrook. We geven je tips die handig kunnen zijn als je rijexamen doet, en aan het leren bent voor je theorie examen.

Invoegen bij colonne vrachtwagens

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok