loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Inhalen

23-04-2018Wanneer een voertuig trager rijdt dan de maximaal toegelaten snelheid, dan kan je dat links inhalen. Om over inhalen te kunnen spreken, moet het voertuig voor jou wel in beweging zijn. Als dat voertuig niet rijdt spreken we over voorbij rijden.

Links inhalen verboden

23-04-2018Over een witte of gele onderbroken streep mag je rijden om een voertuig links in te halen. Zijn doorlopende en onderbroken streep naast elkaar getrokken dan mag het ook als de onderbroken streep langs jou zijde is, eenmaal ingehaalt moet je over de doorlopende streep rijden om je terug naar rechts te begeven. Over een doorlopende witte of gele streep mag je niet rijden om links in te halen.

Sluiten

#Videos

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!


Dec 10, 2023

Er zijn nog geen reacties geplaatst, schrijf als eerste een reactie!

Sluiten