loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Ken je voertuig: De motor

Waarom hangen er gewichtjes aan het stuur van een motor? En hoe komt het dat bij motoren de remmen schijnbaar twee ringen hebben? Ken geeft het antwoord.

Motorbeheersing

Een motor is een evenwichtsvoertuig. Daarom is een goede motorbeheersing enorm belangrijk. Juist kijken, voldoende tractie met je gas en koppeling en een juiste zithouding houden je in evenwicht. Zo rijd je altijd veilig op de baan.

Rijbewijs A - Het praktijkexamen

Veilig motorrijden

Twee wielen op één lijn, een slanke carrosserie, een zeer grote flexibiliteit en een verhouding van kracht en gewicht om u tegen te zeggen zorgen ervoor dat motorrijden economisch zeer interessant is. De enorme kwetsbaarheid van motorrijders is echter de keerzijde van de medaille. Vaak ligt een menselijke fout, hetzij van de motorrijder zelf, hetzij van een andere weggebruiker aan de basis van een motorongeval. Het is dus super belangrijk om mekaar juist in te schatten.

Motorpak van Leer of Textiel?

Vragen over motorkleding? Wij geven antwoord! Leer of textiel, wat is het verschil?

Verschil Scooterhelmen en Motorhelmen

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok