loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Autoweg

Een autoweg is een openbare weg waarvan het begin en einde wordt aangeven met de behorende verkeersborden. Een autoweg kan uit twee of meerdere rijstroken bestaan. De rijrichtingen kunnen gescheiden worden door een wegmarkering of middenberm. Een belangrijk verschil met een autosnelweg is dat op een autoweg kruispunten kunnen zijn en verkeerslichten kunnen staan. Motorvoertuigen met hun aanhangwagen mogen op een autoweg rijden, behalve bromfietsen, landbouwvoertuigen, vierwielers zonder passagiersruimte en slepen van kermis voertuigen.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok