loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Veilig brommen doe je met verstand!

Je bent jong en je wilt wat! Je wilt vooral mobiel zijn en op je eigen benen staan. De sleutel tot die vrijheid is voor veel jongeren de bromfiets. De brommer is bovendien zeer handig tussen al die auto’s, want je hebt geen last van de files en nooit parkeerproblemen. Toch is het geen speeltje om mee op te scheppen tegen de vrienden, want het blijft nu eenmaal een voertuig waarop je geen bescherming hebt en waarmee je dus best verstandig en voorzichtig omspringt.

De speed pedelec!

Elektrische fietsen en zeker ook de snelle elektrische fietsen of speed pedelecs hebben op korte tijd een prominente plaats veroverd in het verkeer. Vooral met zo’n speed pedelec lijkt het alsof je constant de wind in de rug hebt, want hij biedt trapondersteuning tot wel vijfenveertig kilometer per uur. Je kan je dus afvragen of het dan nog wel een fiets is en geen bromfiets. Het antwoord hierop krijg je vandaag in Kijk Uit!

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok