loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Verschil Scooterhelmen en Motorhelmen

Motorpak van Leer of Textiel?

15-04-2019Vragen over motorkleding? Wij geven antwoord! Leer of textiel, wat is het verschil?

Kijk Uit: Helm op Fluo top

09-11-2019Elk jaar is het extra oppassen in de donkere herfst- en wintermaanden en zichtbaar zijn in het verkeer is van levensbelang. Met Helm Op Fluo Top moedigt de Vlaamse Stichting Verkeerskunde kinderen aan om de fietshelm en fluokledij te dragen. Ook spoedverpleegkundige Stef Vanlee motiveert met “Fractie van een seconde” jonge fietsers om een helm te dragen.

De fietshelm is top en hoort op je kop

29-09-2018Hoewel het dragen van een fietshelm in ons land niet verplicht is, is die voor de veiligheid van de fietsers toch sterk aan te raden. Fietsers blijven nu eenmaal kwetsbare weggebruikers en in geval van een valpartij of aanrijding kan de fietshelm het risico op hoofd- of hersenletsels bij fietsers beperken. Er zijn echter veel verschillende modellen op de markt. Waarop moet je letten bij de aankoop? Hoe kies je het juiste exemplaar voor jezelf en je kind? Je krijgt het antwoord op deze en andere vragen vandaag in Kijk Uit!

Sluiten

#Videos

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!


Sep 29, 2023

Er zijn nog geen reacties geplaatst, schrijf als eerste een reactie!

Sluiten