loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Attentie, attentie!

We weten allemaal al lang dat we in het verkeer al onze aandacht nodig hebben, want anders komen er ongetwijfeld problemen van. Desalniettemin blijft afleiding in het verkeer spijtig genoeg een zeer groot probleem. In plaats van ons ten volle te concentreren op dat drukke en gevaarlijke verkeer zijn we veel te vaak bezig met andere dingen en zo gebeuren er veel te veel ongevallen. De Vlaamse overheid en de VSV willen daar iets aan doen en voeren een nieuwe campagne.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok