loading

Videos

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Lage-emissiezones: zijn steden wel klaar voor de alternatieven?

25-11-2019Op 1 januari 2020 voert ook Gent een lage-emissiezone (LEZ) in en worden de regels in Antwerpen en Brussel strenger. Dat zal een impact hebben op de mobiliteit van heel wat Vlaamse gezinnen. VAB vraagt de nodige aandacht voor voldoende alternatieven.

Lage-emissiezone in Gent

18-11-2019Om de luchtkwaliteit te verbeteren, wordt de Gentse binnenstad of het gebied binnen de R40 vanaf 1 januari 2020 een lage-emissiezone (LEZ). De meest vervuilende voertuigen mogen de zone niet langer inrijden.

Lage-emissiezone in Antwerpen

19-12-2019Vanaf 1 februari 2017 voert Antwerpen een lage-emissiezone (LEZ) in. Dit wil zeggen dat de meest vervuilende voertuigen de kernstad niet meer in de mogen. Meer weten? Bekijk deze animatiefilm!

Sluiten

#Videos

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!


Plaats een reactie

Jul 12, 2024

Er zijn nog geen reacties geplaatst, schrijf als eerste een reactie!

Sluiten