loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Lading en zitplaatsen

Een auto samen met zijn lading mag maximaal 4 meter hoog zijn. Omdat bruggen of tunnels soms lager zijn, kan een verkeersbord een andere maximumhoogte opleggen. Iets op het dak van een auto vervoeren verhoogt de luchtweerstand en het brandstof verbruik, daarom verwijder je best een skibox of imperiaal als je het niet meer nodig hebt.

Geen dieren in nesten in de auto!

Heel wat baasjes nemen hun hond mee in de auto, bijvoorbeeld als ze naar familie of vrienden, op vakantie of naar de wekelijkse training van de hondenclub gaan. Het komt er dan natuurlijk op aan om die beestjes veilig te vervoeren, want anders kan dat het dier zelf, de chauffeur en andere inzittenden van de auto en zelfs andere weggebruikers in gevaar brengen. Kijk Uit vraagt aan WOEF hoe het veilig kan.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok