loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Verkeerslichten

Brand een rond rood verkeerslicht rechts van jou dan duidt een stopstreep de plaats aan waar je moet stoppen. Is er geen stopstreep dan mag je niet voorbij het verkeerslicht rijden. Zo'n rond verkeerslicht moet rechts van jou staan, maar het kan boven de rijbaan en ook links herhaalt worden. Staat het enkel links van jou dan moet je er geen rekening mee houden.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!



Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok