loading

Videos

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Techniek auto

29-04-2018Om veilig te rijden is het belangrijk dat de banden van je auto inorde zijn. Afgesleten banden verhogen niet alleen de remafstand maar ook het brandstof verbruik. Ze verminderen ook de wegligging.

Hoe moet ik motorolie peilen en bijvullen?

09-08-2019Zelf je oliepeil controleren kan in een aantal eenvoudige stappen met behulp van deze instructievideo van de Wegenwacht.

Hoe moet ik mijn koelvloeistof bijvullen?

12-07-2019Hoe moet ik mijn koelvloeistof bijvullen? In deze Wegenwachttip leggen we uit hoe je dit het beste aanpakt. Zorg voor een doek, handschoenen en de juiste koelvloeistof. Zorg er ook voor dat de motor koud is wanneer je het koelvloeistofpijl gaan controleren en eventueel bijvullen.

Een auto in goede staat heeft alleen maar voordelen!

14-10-2017Alles wat je gebruikt, is onderhevig aan slijtage, ook je auto. Toch stellen sommigen het nazicht en onderhoud van hun auto al eens uit. Wellicht beseffen ze niet dat de technische capaciteiten van hun wagen beetje bij beetje verminderen en dat terwijl een auto in goede staat alleen maar voordelen heeft. Kijk Uit geeft enkele nuttige tips.

Sluiten

#Videos

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!


Plaats een reactie

May 22, 2024

Er zijn nog geen reacties geplaatst, schrijf als eerste een reactie!

Sluiten