loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Dode hoek in zicht

Tips voor het verkleinen van de dode hoek

Dode hoek

Jaarlijks gebeuren er een vijftigtal letselongevallen, waarin de dode hoek een rol speelt en spijtig genoeg vallen daarbij elk jaar ook doden. Hoe goed de vrachtwagenchauffeur ook oplet, de kans dat hij een voetganger, fietser of bromfietser letterlijk over het hoofd ziet, blijft altijd bestaan. Als het dan fout loopt, zijn de gevolgen vaak tragisch.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok