loading

Videos

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Prioritaire voertuigen

01-10-2015Uit een enquête van VAB blijkt dat 4 op de 5 automobilisten niet juist weten wat een prioritair voertuig is en hoe ze er op moeten reageren. Joni van VAB legt uit wat je precies moet doen als er een prioritair voertuig nadert aan de hand van 4 concrete situaties.

Prioritaire voertuigen

12-01-2019Als een prioritair voertuig, een ziekenwagen, een brandweerwagen, een politiewagen, … je met loeiende sirenes en blauwe zwaailichten nadert dan moet je ervan uitgaan dat ze bezig zijn met een dringende opdracht en dat elke seconde telt. Het komt er dan op aan om de juiste reflex te hebben en niet in paniek te slaan. Anders riskeer je een vlotte doorgang te belemmeren en jezelf en anderen in gevaar te brengen. Hoe je gepast kunt reageren verneem je in deze Kijk Uit!

Sluiten

#Videos

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!


Plaats een reactie

May 26, 2024

Er zijn nog geen reacties geplaatst, schrijf als eerste een reactie!

Sluiten