loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Wat betekent dat dashboardlampje?

Wat betekent dat dashboardlampje? Er brandt een lampje op je dashboard. Wat betekent het? En kun je doorrijden of moet je stoppen? Bij twijfel bel je gewoon de Wegenwacht. Deze Wegenwachttip video geeft je uitleg over de betekenis van de lampjes op je dashboard en wat je moet doen wanneer de lampjes beginnen oplichten.

Het motorstoringslampje brandt

Het motorstoringslampje brand. Vandaag gaat Wegenwacht Ron op zoek naar de oorzaak van een brandend motorstoringslampje. Bij een knipperend motorstoringslampje moet je direct stoppen, brand hij alleen? Dan kun je op gepaste snelheid naar een garage rijden.

Toyota met ABS en ESP problemen

Michel treft een Toyota met ABS en ESP problemen. De eigenaar van de auto is de zoon van een wegenwacht collega. Zijn Toyota geeft een melding op het dashboard dat er iets met het ABS systeem aan de hand is. Michel controleert de auto uitvoerig. Het resultaat zie je in deze vlog!

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok