loading

Videos

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Wat betekent dat dashboardlampje?

23-08-2019Wat betekent dat dashboardlampje? Er brandt een lampje op je dashboard. Wat betekent het? En kun je doorrijden of moet je stoppen? Bij twijfel bel je gewoon de Wegenwacht. Deze Wegenwachttip video geeft je uitleg over de betekenis van de lampjes op je dashboard en wat je moet doen wanneer de lampjes beginnen oplichten.

Het motorstoringslampje brandt

07-08-2018Het motorstoringslampje brand. Vandaag gaat Wegenwacht Ron op zoek naar de oorzaak van een brandend motorstoringslampje. Bij een knipperend motorstoringslampje moet je direct stoppen, brand hij alleen? Dan kun je op gepaste snelheid naar een garage rijden.

Toyota met ABS en ESP problemen

24-08-2018Michel treft een Toyota met ABS en ESP problemen. De eigenaar van de auto is de zoon van een wegenwacht collega. Zijn Toyota geeft een melding op het dashboard dat er iets met het ABS systeem aan de hand is. Michel controleert de auto uitvoerig. Het resultaat zie je in deze vlog!

Sluiten

#Videos

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!


Plaats een reactie

Jul 12, 2024

Er zijn nog geen reacties geplaatst, schrijf als eerste een reactie!

Sluiten