loading

Youtube

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Verkeersveilig op den buiten

De tijd van paard en kar en van de trage puffende landbouwtractor is al lang voorbij en is voor de ouderen onder ons pure nostalgie. Intussen kwamen er grotere en snellere landbouwmachines in de plaats. Die zijn voor de moderne landbouwer onmisbaar, maar voor de andere weggebruikers niet zonder risico. Kijk Uit gaat vandaag de boer op en zoekt uit hoe we ’t op den buiten samen veilig kunnen houden.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! We zijn constant opzoek naar informatieve filmpjes voor beginnende bestuurders. We hebben een paar heel creatieve en leerrijke filmpjes gevonden, graag zouden wij de eigenaars bedanken! Welke filmpjes kunnen we nog toevoegen of heeft u misschien zelf een filmpje gemaakt, laat het ons hieronder weten!

Apr 04, 2021 #Youtube


Ok