loading

Videos

Leer de verkeersregels met deze video's over het verkeer. Wij zijn op Youtube gaan zoeken naar de meest leerrijke video's over de verkeersregels, verkeersveiligheid en het rijbewijs.


Bevoegde personen

19-04-2018Wanneer op een kruispunt een agent één arm in de hoogte steekt dan moeten alle weggebruikers stoppen en wie zich al op het kruispunt bevindt moet het zo snel mogelijk verlaten. Houdt een agent zijn beide armen horizontaal gestrekt dan moeten de weggebruikers die naar zijn buik en zijn rug toekomen stoppen. Weggebruikers die naar zijn vingertoppen of zijkant toekomen mogen verder het kruispunt oprijden om er rechtdoor of naar links of naar rechts af te slaan.

Prioritaire voertuigen

12-01-2019Als een prioritair voertuig, een ziekenwagen, een brandweerwagen, een politiewagen, … je met loeiende sirenes en blauwe zwaailichten nadert dan moet je ervan uitgaan dat ze bezig zijn met een dringende opdracht en dat elke seconde telt. Het komt er dan op aan om de juiste reflex te hebben en niet in paniek te slaan. Anders riskeer je een vlotte doorgang te belemmeren en jezelf en anderen in gevaar te brengen. Hoe je gepast kunt reageren verneem je in deze Kijk Uit!

Sluiten

#Videos

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!


Plaats een reactie

Jul 14, 2024

Er zijn nog geen reacties geplaatst, schrijf als eerste een reactie!

Sluiten