loading

Internet

Er zijn verschillende websites met informatie over de verkeersregels. Hieronder vindt u enkele artikels die we hebben gevonden op andere websites. Klik op de kernwoorden om de artikels te lezen.


Manoeuvreren met een aanhangwagen? Kinderspel!

Wie al eens geprobeerd heeft om achteruit te rijden met een aanhangwagen of achterwaarts in te parkeren, die zal het beamen: het is niet evident. Of technologie in dat geval een uitkomst kan bieden?

Een aanhanger aankoppelen

Als je een aanhanger niet goed aankoppelt, kunnen zowel je auto als je aanhanger ernstig beschadigd raken. Ook loop je het risico met andere weggebruikers in een ongeluk terecht te komen als je je aanhanger tijdens het rijden bijvoorbeeld verliest. Het aankoppelen van een aanhanger is erg makkelijk en kan binnen een paar minuten gepiept zijn.

Meer Belgen kopen motorhome om op reis te gaan

11-02-2019 Vorig jaar zijn er meer dan 4.600 nieuwe motorhomes verkocht. Dat is ruim 12 procent meer dan het jaar ervoor. De cijfers zijn afkomstig van de dienst Inschrijvingen van Voertuigen (DIV). De Belgische belangenvereniging van constructeurs en importeurs van vrijetijdsvoertuigen (BCCMA) spreekt over een positieve trend.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! Op deze pagina vindt u links naar informatieve websites, zo proberen we u te helpen om de juiste informatie te vinden. Zijn er nog websites dat we kunnen toevoegen of heeft u misschien zelf een website gemaakt? Laat het ons hieronder weten!