loading

Internet

Er zijn verschillende websites met informatie over de verkeersregels. Hieronder vindt u enkele artikels die we hebben gevonden op andere websites. Klik op de kernwoorden om de artikels te lezen.


Paardrijden

Bijna net zo lang als de mensheid bestaat, rijden mensen al paard. Een gedetailleerde en geavanceerde techniek is belangrijk, maar er is niks zo essentieel als een goede relatie tussen mens en paard. Paardrijden is voor veel mensen een intensieve ervaring. Om goed te leren paardrijden is gedetailleerde een-op-eeninstructie van groot belang, maar met dit basisoverzicht leer je hoe je je kan voorbereiden op je eerste les. Je leert hoe je een paard gereedmaakt om gereden te kunnen worden, de juiste manier waarop je op een paard moet zitten, en commando’s en technieken voor zowel Engels als westernrijden.

Weggebruikers en ruiters niet altijd een perfecte combinatie, Paardenpunt Vlaanderen start daarom campagne

23-04-2019 Na het mooie weer van de voorbije dagen, is ook het seizoen voor ruiters weer gestart. Paardenpunt Vlaanderen begint daarom met een nieuwe campagne, om ervoor te zorgen dat weggebruikers en ruiters elkaar op de weg niet hinderen. Want er vinden jaarlijks tientallen ongevallen met letsel plaats. Tijd voor actie, vindt Britt Verbeeck van Paardenpunt Vlaanderen. 'Automobilisten houden nog te weinig rekening met de paarden.'

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! Op deze pagina vindt u links naar informatieve websites, zo proberen we u te helpen om de juiste informatie te vinden. Zijn er nog websites dat we kunnen toevoegen of heeft u misschien zelf een website gemaakt? Laat het ons hieronder weten!