loading

Internet

Er zijn verschillende websites met informatie over de verkeersregels. Hieronder vindt u enkele artikels die we hebben gevonden op andere websites. Klik op de kernwoorden om de artikels te lezen.


Wegenwerkers schrijven open brief: 'We verwachten geen taart, maar respect en een vriendelijk woord zouden fijn zijn'

29-03-2019 Meer dan 200 wegenwerkers schrijven in een open brief over de agressie en de frustaties die ze vaak over zich heen krijgen. Buurtbewoners en voorbijgangers tonen niet altijd respect voor hun werk, 'terwijl ze ook eens aan het resultaat mogen denken: betere straten en infrastructuur.'' Naar aanleiding van de actie '30 dagen zonder klagen' vragen de wegenwerkers om meer begrip.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! Op deze pagina vindt u links naar informatieve websites, zo proberen we u te helpen om de juiste informatie te vinden. Zijn er nog websites dat we kunnen toevoegen of heeft u misschien zelf een website gemaakt? Laat het ons hieronder weten!