loading

Internet

Er zijn verschillende websites met informatie over de verkeersregels. Hieronder vindt u enkele artikels die we hebben gevonden op andere websites. Klik op de kernwoorden om de artikels te lezen.


Roken in de auto met kinderen op de achterbank? Vanaf volgende week kunt u een boete krijgen

03-02-2019 Roken in de auto als er ook kinderen bijzitten, is vanaf 9 februari verboden in Vlaanderen. Vanaf dan kan de politie een boete tot 1.000 euro opleggen. Opvallend: voorzitter Nico Paelinck van de vaste commissie lokale politie zegt dat de Vlaamse overheid geen overleg met de lokale politie heeft gepleegd en dat die het verbod zelf moet handhaven gezien het deel uitmaakt van het milieudecreet.

Roken in een auto met kinderen: lucht in kleine ruimte wordt snel heel ongezond

22-11-2017 De meeste mensen weten wel dat het ongezond is om te roken in het bijzijn van kinderen, maar toch gebeurt het nog. Zelfs in de auto, wat een hele kleine ruimte is die zich erg snel vult met schadelijke stoffen. Verschillende landen hebben roken in de auto in het bijzijn dan ook al verboden, en nu willen de verschillende overheden in ons land daar ook werk van maken.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! Op deze pagina vindt u links naar informatieve websites, zo proberen we u te helpen om de juiste informatie te vinden. Zijn er nog websites dat we kunnen toevoegen of heeft u misschien zelf een website gemaakt? Laat het ons hieronder weten!