loading

Internet

Er zijn verschillende websites met informatie over de verkeersregels. Hieronder vindt u enkele artikels die we hebben gevonden op andere websites. Klik op de kernwoorden om de artikels te lezen.


Hoe werken de remmen?

Dat remmen remmen, hoeven we je niet te vertellen. Maar waar zitten ze, hoe verslijten ze en niet onbelangrijk: hoeveel kost het om ze te vernieuwen?

De evolutie van de rem

De eerste auto’s hadden de nodige moeite om veilig tot stilstand te komen. Vandaag remt de wagen in onze plaats. De autorem van het prille begin tot nu.

Remvloeistof controleren

Het remsysteem in je auto is een van de hydraulische systemen in je auto. Als je op je rempedaal drukt, wordt vloeistof vanuit de hoofdremcilinder via de remleidingen naar de remschijven gepompt, waardoor de auto afremt door middel van wrijving. Om het systeem goed te laten werken moet er voldoende remvloeistof in het systeem zitten, en de vloeistof moet in goede conditie zijn.

Sociaal

Help ons met het verspreiden van de verkeersregels op het internet, samen kunnen we de openbare weg voor iedereen veiliger maken. Plaats een reactie of deel op sociale media!Beste student! Op deze pagina vindt u links naar informatieve websites, zo proberen we u te helpen om de juiste informatie te vinden. Zijn er nog websites dat we kunnen toevoegen of heeft u misschien zelf een website gemaakt? Laat het ons hieronder weten!